G:ssons El AB grundades 1981 och vi har vårt kontor i Södertälje. Vi har våra projekt i Storstockholm och Södertälje med omnejd. Företaget har idag 36 anställda och växer ständigt. Vår huvudsakliga näring inriktar sig på årsavtal med större fastighetsägare, byggare samt kommunal – och landstingsbolag.
G:ssons EL kvalitetssäkrar sina åtaganden genom ISO 9001, 14001 och 45001.


Som elektriker hos oss
kommer du att arbeta främst med ROT-jobb, butiker, kontor och en hel del andra projekt. Rollen är väldigt variationsrik och den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer främst att arbeta själv men även i grupp ifall jobbet kräver det. Möjligheten att arbeta med mindre projekt/entreprenader kommer att finnas för den som vill. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 4 års erfarenhet. Det är krav med B-körkort samt att du kan läsa ritningar. Som person är du självgående och känner dig trygg i rollen som elektriker. Du bör trivas med att arbeta under eget ansvar och själv hantera dina ärenden. Du drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna. Utöver detta är du allsidig och tycker om variation.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt.  Vi värnar om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. Vi tycker det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat. Varje år åker vi på konferens resa tillsammans (uppehåll nu i Covid tider), har julbord och ytterligare några gemensamma aktiviteter per år. Vi är väldigt måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet.   Du får tillgång till en servicebil som du får utgå med hemifrån.

Intresserad och vill veta mer?

Skicka ett mail till jobb@gssonsel.se alt Nicklas Gustavsson VD 0709446600